Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20499220 Nemzetközi számlaszám: SWIFT kód (BIC) OTP VHUHB (IBAN) HU91 1173 5005 2049 9220 0000 0000

Újabb jó embereket találtunk Bács-Kiskun vármegyében – új nevelőszülőkkel gazdagodott az ÁGOTA Közösség

/media/uploads/images/post_upload/KC2418_2910.jpg

10 új nevelőszülőt köszöntött Bács-Kiskun vármegyében az ÁGOTA Közösség, ahol így hamarosan 6 új nevelőszülői család tárja majd ki szívét és otthona ajtaját gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiataljaink előtt.

A bajai tanúsítványátadó ünnepségen Zsuboriné Kovács Mária szakmai vezető megköszönte új kollégáinak, hogy ezt a nemes hivatást választották.

– Gyermekeinknek nagy szükségük van egy stabil bázisra. Arra, hogy bízhassanak valakiben és érezzék azt, hogy biztonságban vannak, gondoskodnak róluk. A családotokba kerülő fiataloknak ti biztosítjátok majd ezt a nagyon fontos, támogató hátteret – hangsúlyozta a szakember.

Török Zoltánné, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató területi igazgatója örömteli pillanatokat és sok sikert kívánt az újdonsült nevelőszülőknek.

– Azt kívánom, hogy fiataljainkban nálatok kezdődjön el a bizalom sebeinek gyógyulása. Ne feledjétek, sosem lesztek egyedül ebben a feladatvállalásban. Bármilyen nehézség esetén bátran fordulhattok segítségért az ÁGOTA Közösséghez – emelte ki.

A Vaskúton élő Gombkötőné Balogh-Szabó Bettina párjával 3 vér szerinti gyermeket nevelnek, és úgy érezték, még több fiatalnak nyújtanának segítő kezet.

– Az én szüleim is nevelőszülők voltak, így régebben a mi családunkban is éltek gyermekvédelmi gondoskodásban cseperedő fiatalok. Bennem ez már akkor mély nyomot hagyott, így elhatároztam, hogy egyszer én is nevelőszülő leszek – mesélte Bettina.

Szeretnél Te is egy összetartó csapat tagja lenni, és segítő kezet nyújtani gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiataloknak? Akkor válaszd az ÁGOTA Közösséget, és a nevelőszülői hivatást! 

A közeljövőben egy újabb nevelőszülői képzés is elindul Bács-Kiskun vármegyében, ezúttal Kiskunmajsán, ahová még várjuk azok jelentkezését, akik szeretnék kitárni szívüket gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiatalok előtt. 

Ha Ön is érdeklődsz a nevelőszülői hivatás iránt, az alábbi elérhetőségeken részletes információkhoz juthatsz!

Jelentkezzen kollégáinknál: 06-20-946-10-05 vagy 06-20-921-46-70

Írjon e-mailt: neveloszulo.jelentkezes@szentagota.hu

Bővebb információk: www.szentagota.hu/neveloszulo-szeretnek-lenni

/media/uploads/images/post_upload/DHE_2919.JPG
Az ÁGOTA® Kárpát-medencei labdarúgótorna legszebb pillanatai - VIDEÓVAL
/media/uploads/images/post_upload/_LPE5445_kiv_0_2.jpg
ÁGOTA® Kárpát-medencei labdarúgótorna - életképek III.
/media/uploads/images/post_upload/BC5K3519.jpg
ÁGOTA® Kárpát-medencei labdarúgótorna - életképek II.