Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20499220 Nemzetközi számlaszám: SWIFT kód (BIC) OTP VHUHB (IBAN) HU91 1173 5005 2049 9220 0000 0000

Több, mint 2 millió forint értékű adományt vehetett át az ÁGOTA Alapítvány Környén

/media/uploads/images/post_upload/Krnye tad (13).JPG

Ho-Máhr Trans Kft. a Segítő Jóbarátokkal összefogásban már több, mint egy évtizede rendezi meg a szeretet, a barátság és a segítség jegyében az adventi időszak kezdetével ünnepi ajándékátadását. Az adományozott szervezet, az ÁGOTA Alapítvány idén sok más ajándék mellett 7 tonna tésztát és lisztet, 2800 tojást és 280 Mikulás csomagot vehetett át. 

A Komárom-Esztergom vármegyei Környén rendezett ünnepélyes adományátadáson képviseltette magát a Gyermelyi Zrt., a Hartmann Kft., a Gelbmann Kft., a Motor Classic Zrt. és a VOSZ Komárom-Esztergom vármegyei szervezete is.  Az eseményen vendégként részt vettek nevelőszülői családok és lakásotthonokban élő gyermekek is. Idén többek közt 7000 kg Gyermelyi tésztát és lisztet, 280 db Mikulás csomagot, 2800 db tojást, vitaminokat, új játékokat illetve sok más hasznos ajándékot nyújtottak át az ÁGOTA Alapítványnak.  Az alapítvány az átvett adományokat a gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyermekeknek, nevelőszülői családoknak, gyermek- és lakásotthonoknak juttatja el. Ruppert Zsoltné Tünde Szomódról érkezett az átadó ünnepségre, 12 éve nevelőszülő, jelenleg négy gyermekről gondoskodik szívvel-lélekkel. Mint kiemelte, ha újrakezdhetné, akkor is ezt a hivatást választaná. – Nagyon jó érzés látni, hogy ennyien támogatják a gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyermekeket, mert éppen ők azok, akiknek erre tényleg szükségük van, és nagyon jól is esik nekik  mondta a nevelőszülő.

Az adományozó cégek képviseletében jelen volt többek közt Káhn Norbert, a Gyermelyi Zrt. igazgatója is, aki elmondta, mintegy 7 tonna liszttel és tésztával tudták ez alkalommal támogatni az alapítványt. – Régi jó együttműködésünk van az ÁGOTÁ-val. Őszintén és jó szívvel adjuk azt, amit adunk, mert tudjuk, hogy jó helyre megy – fogalmazott Káhn Norbert. Honosiné Máhr Ágnes, a Ho-Máhr Trans Kft. ügyvezetője az adományok átadásakor hangsúlyozta, hogy a Segítő Jóbarátok önzetlen felajánlásának köszönhetően számtalan gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyermek, fiatal és nevelőszülői család mindennapjait szépítik meg az ünnepi időszakban. – Talán nem is vagyunk tisztában azzal, hogy mekkora segítség lehet ez a felajánlás többek közt azoknak a nevelőszülőknek is, akik ezt a hivatást végzik, akik ezt a szép feladatot felvállalták – fogalmazott Honosiné Máhr Ágnes.

Az ÁGOTA Alapítvány nevében András Katalin mondott köszöntet az adományokért. 

(fotók: Szabóné Zsedrovits Enikő)


/media/uploads/images/post_upload/DHE_2919.JPG
Az ÁGOTA® Kárpát-medencei labdarúgótorna legszebb pillanatai - VIDEÓVAL
/media/uploads/images/post_upload/_LPE5445_kiv_0_2.jpg
ÁGOTA® Kárpát-medencei labdarúgótorna - életképek III.
/media/uploads/images/post_upload/BC5K3519.jpg
ÁGOTA® Kárpát-medencei labdarúgótorna - életképek II.