Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20499220 Nemzetközi számlaszám: SWIFT kód (BIC) OTP VHUHB (IBAN) HU91 1173 5005 2049 9220 0000 0000

Előrelépés a bűnmegelőzés terén

/media/uploads/images/post_upload/IMG_2714.JPG

Együttműködési megállapodást írtak alá a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató és az ÁGOTA Alapítvány képviselői. 

A megállapodás legfőbb célja, hogy a felek a jövőben változatos, színes közös programokat valósítsanak meg. Legyen szó akár bűn,- és balesetmegelőzési előadásokról, a lakásotthonokban és a nevelőszülők részére szervezett programokon, képzéseken való részvételről, ahol a rendőrség munkatársai tájékoztatókat, és foglalkozásokat tarthatnak a résztvevőknek. 

Kothencz János, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató főigazgatója hangsúlyozta, a közös programok egyik központi helyszíne ÁGOTA Falva lehet a jövőben. 

– Fontos, hogy a rendvédelmi szervek munkatársaira egyfajta partnerekként tekintsenek fiataljaink. A bűnmegelőzési, prevenciós tevékenységnek köszönhetően olyan tudást szerezhetnek az ÁGOTA Közösség gyermekei, melyek birtokában a jövőben felelősségteljes döntéseket hozhatnak – mondta Kothencz János.

Bakai Krisztián, szolgáltatónk bűnmegelőzési csoportjának vezetője elmondta, a már meglévő programjainkba is aktívan be tud majd kapcsolódni a rendőrség, ám új kezdeményezések is szárba szökkenhetnek ennek az együttműködésnek köszönhetően.

/media/uploads/images/post_upload/DHE_2919.JPG
Az ÁGOTA® Kárpát-medencei labdarúgótorna legszebb pillanatai - VIDEÓVAL
/media/uploads/images/post_upload/_LPE5445_kiv_0_2.jpg
ÁGOTA® Kárpát-medencei labdarúgótorna - életképek III.
/media/uploads/images/post_upload/BC5K3519.jpg
ÁGOTA® Kárpát-medencei labdarúgótorna - életképek II.