Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20499220 Nemzetközi számlaszám: SWIFT kód (BIC) OTP VHUHB (IBAN) HU91 1173 5005 2049 9220 0000 0000

"Egy hétvége, ami rólam szól..." – újra vendégeket fogadott ÁGOTA Falva!

/media/uploads/images/post_upload/BC5K8621.jpg

Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei, állami fenntartású lakásotthonokban élő gyermekek töltöttek el három színes napot ÁGOTA Falván. A fiatalok olyan élménypedagógia programokon vettek részt az ÁGOTA Közösség fellegvárában, melyeken keresztül egy másik közegben is megtapasztalhatták, hogy egytől egyig szeretetre méltóak, és megbecsülésre érdemesek. 

A kezdeményezést a Belügyminisztérium támogatásával valósította meg az ÁGOTA Alapítvány. A pályázatnak köszönhetően állami fenntartásban működő gyermek- és lakásotthonokban élő fiatalok szerezhetnek örök élményeket a gyermekvédelmi komplexumban.

A projektnek köszönhetően nem csupán a fiatalok gazdagodnak életre szóló emlékekkel, hanem az állami fenntartású gyermek és lakásotthonok dolgozói is értékes tudást szereznek. Az ÁGOTA Alapítvány képzett trénerei ugyanis ellátogatnak ezekbe az intézményekbe, ahol szemléletformáló foglalkozásokat tartanak. 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei gyermekek 3 napos, ÁGOTA Falvi látogatásának az "Egy hétvége, ami rólam szól..." címet adták a szervezők. A foglalkozások célja az volt, hogy a fiatalok között új barátságok köttessenek, fejlődjön és épüljön a másokba, valamint önmagukba vetett bizalmuk és elhiggyék: képesek leküzdeni az előttük álló akadályokat. 

/media/uploads/images/post_upload/DHE_2919.JPG
Az ÁGOTA® Kárpát-medencei labdarúgótorna legszebb pillanatai - VIDEÓVAL
/media/uploads/images/post_upload/_LPE5445_kiv_0_2.jpg
ÁGOTA® Kárpát-medencei labdarúgótorna - életképek III.
/media/uploads/images/post_upload/BC5K3519.jpg
ÁGOTA® Kárpát-medencei labdarúgótorna - életképek II.