Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20499220 Nemzetközi számlaszám: SWIFT kód (BIC) OTP VHUHB (IBAN) HU91 1173 5005 2049 9220 0000 0000

Szakmai nappal egybekötött csapatépítő tréninget szervezett a gyógypedagógiai divízió ÁGOTA Falván!

/media/uploads/images/post_upload/Messenger_creation_d286f7ff-1233-42c0-b9af-83763d587ecd.jpeg

Az ÁGOTA Közösségben fontosnak tartjuk, hogy munkatársaink hatékonyan tudjanak együttműködni a mindennapokban.

A gyógypedagógiai divízió tagjai egy szakmai nappal egybekötött csapatépítő tréninget szerveztek ÁGOTA Falván, ahová az ország különböző pontjairól érkeztek többek között gyógytornászok, gyógy- és fejlesztőpedagógusok, alapozó-, hidro-, és kutyás terapeuták. A résztvevők megvitatták a szakmával járó mindennapi feladatokat, beszélgettek az aktuális kérdésekről és tanácskoztak a megoldandó helyzetekről.

A nap folyamán önismereti játékokat is játszottak a résztvevők, ahol felszínre bukkantak erősségeik, gyengeségeik és a különböző fejlődési lehetőségek is.

Bakaity Anna divízióvezető elmondta, kollégái a mindennapokban rendkívüli szakmai alázatról tesznek tanúbizonyságot, és mindig nyitottak a fejlődésre. A csapatépítő napon is oda tudtak figyelni egymásra, és megerősítették egymást abban, hogy senki nincs egyedül a problémáival, mindig van kihez fordulni.

– Én azt vallom, hogy csak akkor tudunk igazán adni a gyermekeknek, ha harmóniában vagyunk önmagunkkal, és mi magunk is tele vagyunk szeretettel, energiával. Ez a közösen eltöltött egy nap ÁGOTA Falván mindannyiunkat feltöltött – mondta.

/media/uploads/images/post_upload/BC5K8882.jpg
Interaktív bűnmegelőzési napon vettek részt az ÁGOTA Közösség fiataljai ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/KC2418_2910.jpg
Újabb jó embereket találtunk Bács-Kiskun vármegyében – új nevelőszülőkkel gazdagodott az ÁGOTA Közösség
/media/uploads/images/post_upload/SAC_0118.jpg
Újabb ajtók nyíltak gyermekeink előtt – új nevelőszülőket köszöntött az ÁGOTA Közösség!